Andre Weel

Guitars

André Weel heeft een aardig muzikaal c.v. opgebouwd. Hij heeft gespeeld in de bands Freaky Johnson (Soul / Rock eigen songs), Pretty Picture (Pop met o.a. Hedzer Pathuis (Ali B)), Los Pendajos (Bluesrock), Cogonez (Funk/ Blues), Johnny B & the Floorshow (Rock met Johnny Breuring, nu Wild Rose), Aviators (Bluesrock) en Lawaaidoos (Nederlandstalige Americana).
Daarnaast heeft hij in diverse gelegenheidsbands gespeeld met o.a David Hollestelle (Ex Brood), Raymond van Barneveld (Squad), Hans Dulfer, Dario Pozderski (Jan Rijbroekband) en Cees Sax.

Daarnaast deed hij de jamsessie coördinatie in het Pothuis met o.a. André Dieterman (Kingsnakes) en JW van Holland (Wild Romance). Maar ook diverse Studio gigs in o.a Franky’s Soundkitchen, R&T Music Productions. En verder veel optredens in binnen-en buitenland met bovengenoemden en sessie’s. Kortom, een echt muziekbeest.

André werkte ook voor musicscores/ filmproducties en speelt als soloartiest AW&Thir(10), verder ook nog met de band Lawaaidoos en diverse projecten met singer songwriters.
En nu dan als gitarist bij Firehouse Mama. André is een veelzijdige gitarist én songwriter. Met Firehouse Mama hebben we de eerste songs al op de setlist staan. Met zijn gitaar laat hij een heel eigen geluid horen. Laat die gitaar maar vlammen!