Band update

In het afgelopen coronajaar is er veel gebeurd. Ook binnen onze band.

Andre is inmiddels hersteld en zal zijn taak als gitarist weer voor zijn rekening nemen. Mischa heeft door omstandigheden een stapje terug gedaan. We bedanken hem voor zijn geweldige inzet als inval gitarist tijdens Andre zijn afwezigheid en hopen in de toekomst nog eens samen te spelen!

Ook onze vriend en drummer Theo heeft andere bezigheden gekregen die zijn volledige aandacht eisen en daardoor ontstond er een vacature voor een drummer binnen onze band. Na een lange zoektocht en veel reacties hebben we een (coronaproof) voorselectie gehouden waar uiteindelijk vier kandidaten van overbleven. Deze zijn uitgenodigd voor een kennismaking met de band . Zowel muzikaal als op persoonlijk vlak moest er een klik zijn . Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat vanaf nu Dwain van Dijk onze nieuwe drummer zal zijn en daar zijn we erg blij mee!!!

Wil je meer over hem weten kijk dan even op zijn  pagina Dwain van Dijk

Note: Uiteraard bedanken we ook Theo voor zijn vriendschap en inzet voor de band. Het is fijn om te weten dat we in geval van nood een beroep op hem mogen doen als invaldrummer.