Mischa Preuter

Guitars

Mischa neemt de gitaarhonneurs waar bij Firehouse Mama. Hiermee komt hij weer een beetje terug bij zijn voorliefde voor de blues. Maar ook zijn ervaring in de rock kan hij lekker kwijt bij Firehouse Mama.

Mischa is vroeg begonnen met gitaarspelen en op zijn 16e is hij gaan spelen met een top 40 band. Gevolgd door veel optreden in cafe’s met een bluesrock trio met Hendrix en Clapton nummers.

Ook voor Mischa waren er met de komst van kinderen even andere prioriteiten en werd er wat minder gespeeld. Voornamelijk wat kortere projectjes.

Mischa speelde zo’n 10 jaar in Averell D. Zij spelen hoofdzakelijk rock en top 100 tunes. En samen met zijn broertje en een drummer vormt hij sinds een jaar of 8 een rockband met nummers van Foo Fighters, SRV, Led Zeppelin etc. Niet om veel op te treden, maar wel om in ieder geval lekker samen te spelen.

Zelf zegt Mischa: “de blues is toch echt mijn ding, ik houd van soleren en mijn eigen draai aan nummers te geven. Ik weet zeker dat we mooie dingen kunnen doen!”

Daar gaan we voor Mischa!!